Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sertifikasız yangın kapıları da oranlı maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir alternatif sunar.

2023 seneı itibarıyla, 3 kattan elan mualla olan kamu binalarında yangın merdiveni bulunması zaruri hale gelmektedir. Hatta, bu binaların yangın merdiveni sistemleri prezantabl olarak hizmet ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın veya ivedili hâl vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların dirilikını kurtardığında elan çok anlaşılacaktır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, tasarruf esnasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

→ Yangın merdiveni baplarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve panik pas, yaylı menteşe, kötü sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Bu görev barkodlu doküman sahibi kurumların işbirliği ile e-Büyüklük Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando nazar boncuğu kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile Yangın Çıkış Kapısı monte olması önemlice taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

yangın kapısı Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden yangın kapısı hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page